Названий офіцер, що відправляє "вантаж-200" з Донбасу до Росії: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Названий офіцер, що відправляє "вантаж-200" з Донбасу до Росії: опубліковано фото

Названий офіцер, що відправляє "вантаж-200" з Донбасу до Росії: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Стало відомо ім'я російського офіцера, який відповідальний за переправлення тіл загиблих військовослужбовців з окупованого Донбасу до Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.


"Встановлено, що в якості "заступника командира по роботі з особовим складом 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка, Україна) 1 АК (Донецьк, Україна) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ВО ЗС РФ" знаходиться майор ЗС РФ Гребльов Анатолій Анатолійович , за документами прикриття - Іваненко", - повідомили в ГУР.


Гребльов Анатолій (фото - ГУР)


Також стало відомо, що раніше Гребльов займав посаду помічника командира по роботі з особовим складом мотострілецького батальйону військової бази в Абхазії, а під час боїв військ країни-агресора з українськими військовослужбовцями на Донбасі саме на офіцерів по роботі з особовим складом лягає обов'язок по супроводу тіл загиблих російських військових в Росію.


"Встановлено, що 1 квітня 2015 майор ЗС РФ А.Греблев особисто супроводжував черговий "вантаж 200" (шість загиблих військовослужбовців 3 омсбр) через колишній пункт пропуску в н.п. Успенка для передачі трун родичам загиблих і проведення інструктажу щодо недопущення витоку інформації про місце і обставини загибелі", - підкреслили в ГУР.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, екс-ватажок бойовиків в так званій  ДНР Ігор Стрєлков-Гиркин розповів про те, що в боях за Ясинуватську розв'язку рахунок загиблим росіянам ведеться вже за сотні.


Також,  в розвідці назвали нові імена російських генералів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?