Названо 2 головні правила, яких потрібно дотримуватися в сексі
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо 2 головні правила, яких потрібно дотримуватися в сексі

Названо 2 головні правила, яких потрібно дотримуватися в сексі
Джерело:  24 канал

Чимало пар з часом забувають, що вони не просто батьки дітей, не просто фінансові партнери, а й коханці. Так іноді трапляється, що сексуальне життя в шлюбі перетворюється на регламентоване виконання боргу. Психотерапевт Маргарита Румянцева назвала 2 головних правила, виконання яких різко знижує ризик потрапляння в число таких пар, між якими інтим був кілька місяців тому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Правило 1. Оргазм жінки

Жінка отримує розрядку під час контакту у момент близькості з чоловіком. ⠀

"Частота статевих контактів, що супроводжуються оргазмом, в нормі становить більше ніж 70% (тобто мінімум 7 актів з 10 – результативні). У іншому випадку у партнерки не буде мотивації знову і знову повторити близькість", - сказано в повідомленні.

Окрім того, чоловік повинен орієнтуватися на жіночі особливості, проводити прелюдію, затримувати свій фініш.

Правило 2: Сексуальний сценарій повинен бути різноманітним

"Коханці вміють говорити про свої бажання. Іноді, лише опинившись в кабінеті лікаря-ceксолога, парі вдається налагодити комунікацію і дізнатися про бажання один одного. В інтимне поведінку потрібно вбудувати нові елементи. Техніки. Чим різноманітніший і цікавіший сценарій, тим більше задоволення відчують партнери", - каже експертка.

Не можна забувати й про емоційний компонент, який відрізняє інтимну близькість від акту самостимуляції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Великої Британії дійшли до висновку, що регулярне статеве життя (мінімум раз на тиждень) підвищує імунітет, а також зміцнює серцево-судинну систему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?