Названо число бойовиків ДНР, загиблих під Авдіївкою
Категорія
Події
Дата публікації

Названо число бойовиків ДНР, загиблих під Авдіївкою

Названо число бойовиків ДНР, загиблих під Авдіївкою
Джерело:  online.ua

В Авдіївці Донецької області бойовики ДНР не припиняють провокаційні обстріли позицій українських військ. В результаті ударів у відповідь української артилерії бойовики зазнають значних втрат.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.
"Втрати противника склали: вбитими - 10 і пораненими - 25 військовослужбовців зі складу 11 окремого механізованого полку 1 АК (Донецьк) ВС РФ", - йдеться в повідомленні розвідки.
Також повідомляється, що істотні втрати в підрозділах і частинах 1 АК ВС РФ змушує командування корпусу вживати заходів, спрямованих на поповнення некомплекту особового складу. Командуванням 1 АК ВС РФ прийнято рішення щодо прийому на службу осіб, які мають травми і каліцтва, що не заважають виконанню завдань під час бойових дій.
Читайте також: О діозний ватажок бойовиків ДНР поранений: соцмережі радіють
У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк з посиланням на інформацію джерел в Донецьку повідомив в Facebook, що в морги міста за останні три доби доставлено вже близько 80 трупів знищених російських військових і терористів ДНР, також у бойовиків багато поранених.
Як повідомляв ONLNE.UA, раніше бойовики ДНР придумали безглузде пояснення своїх невдач під час боїв з українськими силами під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?