Названо найкращі серіали 2020 року за версією IMDb
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо найкращі серіали 2020 року за версією IMDb

Названо найкращі серіали 2020 року за версією IMDb
Джерело:  online.ua

Найбільша база даних про кіно IMDb підвела підсумки 2020 року і склала ТОП-10, в який включила найкращі серіали року, що минає. Рейтинг складений з урахуванням даних про перегляд фільмів користувачами мережі, які свідчать про популярність телевізійних проектів. Повний список і трейлери кращих серіалів 2020 року за версією IMDb публікує ONLINE.UA.

1. Хлопаки

Найпопулярнішим серіалом 2020 року став другий сезон американського супергеройського серіалу "Хлопаки", який зняла Amazon Prime. Він зайняв перше місце в рейтингу популярності IMDb з оцінкою 8,7 балів.

2. Паперовий будинок

Друге місце в рейтингу популярності IMDb посіла кримінальна драма "Паперовий будинок", другий сезон якої вийшов в 2020 року. Цей іспанський серіал про масштабне пограбування Королівського монетного двору Іспанії став також найбільшим популярний неангломовним серіалом Netflix. Очікується третій сезон серіалу, який стане фінальним.

3. Темрява

Цей фантастичний серіал з елементами трилера про вигадане німецьке містечко поблизу АЕС отримав майже 100-відсоткову підтримку глядачів і критиків. Він розказує історії кількох родин, доля яких кардинально змінилася після виявлення порталу для переміщень у часі. У 2020 році вийшов третій, фінальний сезон серіалу.

4. Озарк

Третій сезон кримінальної драми Netflix також підкорив глядачів IMDb. Він набрав за перегляди 8,4 бала. Серіал продовжили на четвертий сезон, так як історія фінансового консультанта, який влип в цікаву наркоісторію не завершена.

5. Мандалорец

2 сезон першого ігрового серіалу у всесвіті Зоряних воєн "Мандалорец" також зібрав величезну кількість переглядів. Але історія навколо мисливця за головами Діна Джаріна триває - серіал продовжили на третій сезон.

6. Ферзевий гамбіт

Це напопулярніша новинка Netflix в категорії міні-серіалів. У фільмі розповідається історія сироти-вундеркінда, яка мріє стати великою шахісткою, але життя підносить їй зовсім інші сюрпризи.

7. Академія Амбрелла

Чорна комедія про супергероїв від Netflix набрала 8 балів на IMDb. Глядачам сподобався другий сезон історії про порятунок планети, що намагаються зробити усиновлені діти таємниче загиблого мільярдера.

8. Світ Дикого Заходу

За рахунок популярності третього сезону науково-фантастична антиутопія з елементами вестерна в 2020 році, серіал продовжили на четвертий сезон. Шанувальники Світу Дикого Заходу вже з нетерпінням чекають нових розваг багатіїв в населеному роботами парку.

9. Відьмак

Американський фентезійний серіал, знятий за мотивами романів польського письменника Анджея Сапковського, з 1 сезону підкорив глядачів. Всі події в ньому відбуваються у вигаданому середньовічному світі, де паралельно з людьми живуть чарівні істоти. У 2021 році очікується вихід другого сезону Відьмака.

10. Корона

Історичний серіал Netflix про королівську сім'ю завершує список найкращих і популярних серіалів 2020 року за версією IMDb. У ньому розповідається про правління королеви Великої Британії Єлизавети II і розкриваються несподівані таємниці династії Віндзорів. Серіал вже отримав Золотий глобус за жіночу роль і як кращий драматичний серіал. У 2022 році очікується вихід п'ятого сезону Корони.

Раніше ONLINE.UA публікував список кращих новорічних фільмів, які піднімуть настрій на свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?