Новорічні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих
Категорія
Культура
Дата публікації

Новорічні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих

Новорічні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих
Джерело:  online.ua

Щоб створити святковий настрій і утримати його протягом усіх новорічних вихідних традиційної комедії "Один вдома" недостатньо. Для тих, хто твердо вирішив провести святкові вихідні під пледом в колі сім'ї ONLINE.UА підготував список кращих новорічніх фільмів усіх часів. Серед них є нові картини, українські комедії і добрі сімейні фільми про Новий рік та Різдво, які здатні викликати відчуття справжнього дива і чаклунства.

Ноель

Ви коли-небудь замислювалися над тим, скільки років Санта-Клаусу? А ось сам Санта замислювався і подумував про те, щоб піти на заслужений відпочинок, чи то пак на зароблену багаторічними трудовими роками, пенсію! Тут же виникає цілком закономірне і справедливе запитання, а хто ж тоді буде дарувати щороку радість людям, і перш за все дітлахам, які намагаються весь рік вести себе пристойно, щоб отримати бажаний подарунок?

Моя пригода з Сантою

Ще одна кіноновинка до Різдва, в якій діти рятують сім'ю від розпаду. Вони відправляються на Північний полюс, щоб особисто попросити Санту про допомогу. Ось тільки у нього є власні проблеми, з якими він не може впоратися. Тоді вони вирішують об'єднатися в команду, щоб допомогти один одному і зустріти улюблене свято в колі найдорожчих людей.

Відпустка по обміну

Хто не в курсі, але є така фішка, на свята змінюватися будинками. Зустрінеш Новий рік в іншій оселі, в новій обстановці, і життя може кардинально змінитися в кращу сторону. Дві дівчини, які розлучилися з хлопцями через постійні зради, вирішили махнуться квартирами. І їх не збентежило, що Айріс живе в Лондоні, а Аманда в Південній Каліфорнії.

Інтуїція

Різдво - добре сімейне свято, яке починається з нескінченної метушні. Під час передріздвяного розпродажу доля звела двох самотніх людей. Джонатан і Сара зустрілися поглядами і між ними пробігла іскра. Закохані не можуть бути разом, але довіряють свою долю доброму провидінню. Дівчина пише номер свого телефону в книзі, а хлопець - на купюрі. Предмети відправляються в довгу подорож з метою возз'єднати щасливу пару.

Лускунчик і Чотири королівства

Отримавши незвичайний подарунок на Різдво, юна Клара відправляється в захоплюючу подорож по загадковим місцям: Країні Сніга, Країні Квітів і Країні Насолод. Але дівчині потрібно потрапити і в четверте королівство, де їй доведеться зіткнутися з цілою армією мишей на чолі з неймовірно небезпечним Мишачим Королем.

Старий Новий рік

Творці цієї комедійної мелодрами зібрали у фільмі зоряну розсип талановитих акторів - Холлі Беррі, Джесіка Біл, Джон Бон Джові, Ебігейл Бреслін, Лудакріс, Роберт Де Ніро. Картина знята за традиційними законами новорічного жанру, коли безліч незнайомих героїв несподівано стикаються під час гучного свята і змінюють долі один одного. Секретарка або мільярдер, літній джентльмен або немовля - в Різдво не застрахований від щасливих випадків і дива ніхто!

Новорічний корпоратив

Цей новорічний фільм відноситься до категорії 18+. Головних героїв у ньому зіграли зірки світової величини Джейсон Бейтман і Дженніфер Еністон. Дія в картині розвивається стрімко і по передбачуваним сценарієм. Великі святкування зі спиртними напоями не обходяться без казусних ситуацій, гумору і пікантних сцен для дорослих.

Сім'янин

Забезпечений холостяк на Ferrari і з розкішною квартирою раптом прокидається в приміському селищі. У будинку бардак, кричать діти і собака, а дружина - студентська подружка, яку він колись кинув заради кар'єри, - пиляє з приводу заготівлі продуктів до Різдва. Як він тут опинився - питання другорядне. Героя більше хвилює, як вибратися з цього пекла назад на Уолл-Стріт. Або все-таки затриматися тут довше?

Різдвяні канікули

Сім'я Грізволдов готується до Різдва. У батька нав'язлива ідея: вони повинні дотримати всі американські і сімейні різдвяні традиції, зібрати всю родину на свято, встановити живу різдвяну ялинку і включити сотні і навіть тисячі лампочок різдвяної ілюмінації. Але в якийсь момент щось пішло не так ...

Пригоди S Миколи

Ця українська комедія розповідає про учня другого класу Артема та його старшу сестру Поліну. Одного разу їх батьки їдуть у справах і діти залишаються одні в сільському будинку в Карпатах. У цей момент до них в будинок вривається злодій, переодягнений в костюм святого Миколая. Щоб відбитися від злочинця, Артему і Поліні доводиться покладатися тільки на свою сміливість, винахідливість і, звичайно ж, на новорічне диво.

Тільки диво

Це перший український фільм, який можна справедливо назвати новорічним фентезі. Через цю картину проходить безліч фантастичних тварин, казкових місць і магічних обрядів. Головні герої фільму - юнак Северин і його сестричка Аніка. Їхній батько бореться зі страшною хворобою. Щоб вилікувати його, діти відправляються в небезпечну подорож за ліками. Ця дорога стає для них справжнім випробуванням.

Раніше ONLINE.UА публікував список кращих новорічних мультиків, які здатні подарувати відчуття свята дорослим та дітям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?