Названо найкращий день для виходу на роботу після відпустки
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо найкращий день для виходу на роботу після відпустки

Названо найкращий день для виходу на роботу після відпустки
Джерело:  online.ua

Психологи радять повертатися з відпустки на роботу в середині тижня, щоб залишалося менше робочих днів до вихідних. Так організм легше адаптується до стресових ситуацій. Крім того, до виходу на роботу бажано два-три дні провести вдома, прийти в себе, побути в звичній обстановці

Як повідомляє ONLINE.UA, після відпуски не варто відразу починати роботу з важких завдань. Краще взяти на себе рутинні чи не дуже значні обов’язки. І лише через кілька днів, коли організм пристосується до нового розпорядку та навантажень, можна зануритися в роботу з головою.

Що ж до самої відпуски, то її краще присвятити виключно відпочинку та відновленню.

«Пам’ятайте, відпустка призначена для відпочинку і відновлення сил. Тому не варто планувати в цей час такі важливі справи, як ремонт, медичне обстеження чи написання дисертації. Все це – теж робота. Якщо ж без неї ніяк не обійтися, то намагайтеся змінювати навантаження з відпочинком. Але набагато краще все ж виділити окремий час для повноцінної відпустки», – заявила психолог Олена Красовська.

Якщо до відпустки ще далеко, тоді для людини вкрай важливо навчитися перемикатися з роботи на іншу діяльність: винайти для себе нову концепцію відпочинку. Це може бути регулярна прогулянка парком, творче хобі чи поїздки за межі міста на вихідних.

Нагадаємо, що вчені нещодавно  виявили неочікувану користь спеки в офісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?