Названо потенційного суперника Усика у бою за титул WBO
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо потенційного суперника Усика у бою за титул WBO

Названо потенційного суперника Усика у бою за титул WBO
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик хоче якомога скоріше організувати бій за володіння чемпіонським титулом. Промоутери прогнозують, що наступним виходом українця на ринг може стати боротьба проти боксера Даніеля Дюбуа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Talk Sport.

За оприлюдненими даними, Усик став офіційним претендентом на титул WBO, яким володіє британець Ентоні Джошуа. Якщо той відмовиться захищати чемпіонство від українського бійця, він його втратить.

Водночас іншим претендентом став саме Дюбуа. У разі відмови захисту Джошуа, саме з ним доведеться зустрітися Усику.

Таку ймовірність також підтвердив Франк Воррен, промоутер Дюбуа.

"Даніель зараз посідає друге місце в рейтингу WBO, а Усик – обов'язковий претендент для Джошуа. Ентоні говорить про те, що швидше звільнить титул, ніж поб'ється з Усиком. Я не знаю, чи зробить він це, але якщо так і буде, то це означає, що Даніель поб'ється з Усиком", - пояснив Воррен.

Менеджер зауважив, у Дюбуа запланований бій проти Джо Джойса, який проведуть 28 листопада. Після цього можна вже говорити про організацію спільного бою з командою українського боксера.

Нагадаємо, нещодавно Усик провів тріумфальний бій проти британця Дерека Чісори. Поєдинок тривав усі 12 раундів, за підсумками кожного з яких судді назвали переможцем українця.

Пізніше той офіційно кинув виклик Ентоні Джошуа, який дійсно завжди говорив про своє небажання битися за чемпіонство WBO саме з українцем.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Дерек Чісора вважає, його нещодавній опонент Олександр Усик не зможе довго витримати бої суперважкої ваги. Британець стверджує, що український боєць не володіє значними габаритами для цього дивізіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?