Названо приголомшливу версію загибелі Кобі Браянта - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо приголомшливу версію загибелі Кобі Браянта - що відомо

Названо приголомшливу версію загибелі Кобі Браянта - що відомо
Джерело:  online.ua

Гелікоптер легендарного баскетболіста Кобі Браянта впав напередодні у неділю, 26 січня, через погодні умови. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Los Angeles Times.

На думку представника департаменту міської поліції Джоша Рубенштейна, саме погані умови вплинули на перельот.

"Погодна ситуація не відповідала нашим мінімальним стандартам для польотів", - підкреслив він.

Правоохоронець пояснив, що навіть поліцейські гелікоптери у той період залишалися на землі - був густий туман.

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася у зазначений день вранці, неподалік від міста Калабасас. Безпосередньо Лос-Анджелес розташований у 65 кілометрах.

На борту гелікоптера знаходилися 41-річний Кобі Браянт, його 13-річна донька Джианна Марія Оноре. Також там були інші 7 осіб. Жодна людина не вижила в аварії. Судно загорілося після падіння.

Браянт протягом 20 років - та, відповідно, сезонів - грав за "Лейкерс". Разом з командою він п'ять разів ставав чемпіоном NBA.

Як повідомив ONLINE.UA, раніше медіа інформували про п'ятьох загиблих, окрім баскетболіста і його доньки. Кобі Браянт був відомим любителем гелікоптерів, регулярно користувався ними під час контракту з "Лейкерс" та після "відставки" у 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?