Названо зірок, які «накачують» свої сторінки в Instagram ботами-фолловерами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо зірок, які «накачують» свої сторінки в Instagram ботами-фолловерами

Названо зірок, які «накачують» свої сторінки в Instagram ботами-фолловерами
Джерело:  online.ua

Лондонський Інститут сучасної музики створив рейтин г Instagram-сторінок знаменитостей шоу-бізнесу і спорту, які мають найбільшу кількість фейкових передплатників.

Як повідомляє ONLINE.UA, спочатку Інститут склав список зі 100 найпопулярніших в Instagram знаменитостей. Потім їхні акаунти перевірили за допомогою спеціальних програм IG Audit і Sparktoro. Це дало можливість визначити відсоток реальних та фейкових фолловерів.

Антирейтинг очолила знаменита американська телеведуча і актриса Елен Дедженерес. На її сторінку в Instagram підписано 74,5 млн людей, 58% з яких неочікувано виявилися ботами.

На другому місці - німецький футболіст Тоні Кроос (57%), на третьому - футболіст з Бразилії Давід Луїс (56%), на четвертому – його іспанський колега Іско (54%).

Серед відомих в Україні знаменитостей варто відмітити футболіста Неймара (49%), співачок Кеті Перрі (53%, Тейлор Свіфт (49%), Аріану Гранде (46%), Майлі Сайрус (47%) та Дженніфер Лопес (48%).

Один з абсолютних лідерів за кількістю фолловерів – зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян зі 143 мільйонів передплатників має 44% ботів. Таким чином, «живих людей» в її аккаунті лише 80 мільйонів. Майже такі ж самі результати має і футболіста Кріштіану Роналду (43%).

Нагадаємо, що не так давно вчені назвали найбільш небезпечні для психіки соціальні мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?