Арестович назвав студентів КНЕУ "чм*шніками" через небажання слухати його лекції
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович назвав студентів КНЕУ "чм*шніками" через небажання слухати його лекції

Арестович назвав студентів КНЕУ "чм*шніками" через небажання слухати його лекції
Джерело:  online.ua

Навколо одіозного українського блогера Олексія Арестовича спалахнув новий скандал після того, як він публічно принизив студентів КНЕУ, які не захотіли слухати його лекції.

Джерело: КНЕУ, Фейсбук-сторінка матері студентки КНЕУ

Що відомо про новий скандал навколо Арестовича

Студенти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана не захотіли бачити у стінах свого вишу Олексія Арестовича та слухати його лекції.

Блогер не приховував свого обурення та злості й навіть обізвав студентів “чм*шниками” та “комсомольцями”.

На негідну поведінку Арестовича звернула увагу громадськості мати однієї зі студенток КНЕУ.

Вона опублікувала скриншоти листування з дочкою, де та розповідає, що студенти вчинили бунт, а ініціатор ідеї — голова Студентської академічної ради подав у відставку та перепросив. Ймовірно, йдеться про Миколу Кожеченкова, студента 3-го курсу факультету Міжнародної Економіки й менеджменту КНЕУ.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що організатором лекції був професор економіки та український економіст Тімофій Міланов.

Цієї п’ятниці декілька студентів Київської Школи Економіки попросили мене організувати для них зустріч з Арестовичем. І ось тепер я не знаю що робити. Як би вчинили ви? Зараз накинуться хейтери, я їх проігнорую, але прошу дати серйозні думки. Я не можу ігнорувати бажання студентів. Вони мають право спілкуватись з ким їм цікаво і в цьому праві і є суть університету, освіти, свободи, — написав Міланов.

Як Арестович відреагував на небажання студентів слухати його лекції

За словами самого блогера, його попросив провести лекцію один зі студентів і він не зміг відмовити, оскільки "молодь - це святе".

Однак потім з'ясувалося що Студрада вирішила скасувати зустріч, бо не хоче бачити в стінах вишу "одіозних спікерів", які посилюють розбрат у суспільстві.

Значить в десятці європейських (та не лише) міжнародних форумах Арестович — поважний спікер, а нашим маленьким чмош…пардон комсомольцям — ні, — написав Арестович.

Сам блогер вже видалив допис зі свого Telegram-каналу. Однак, зберігся скриншот.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?