Мені товариш сказав: Арестович пояснив свою скандальну заяву про "збиття" ракети над Дніпром
Категорія
Україна
Дата публікації

Мені товариш сказав: Арестович пояснив свою скандальну заяву про "збиття" ракети над Дніпром

Мені товариш сказав: Арестович пояснив свою скандальну заяву про "збиття" ракети над Дніпром
Джерело:  online.ua

Радник Офісу президента Олексій Арестович пояснив свою скандальну та фейкову заяву про "збиття" українською ППО ракети над Дніпром втомою, недосипанням та нестачею часу для перевірки інформації. Окрім того, він додав, що повірив своєму товаришу, колишньому ППОшнику, який йшов вулицею в момент російської атаки на Дніпро.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олексія Арестовича

Арестович виправдався за дезінформацію про "збиття" ракети над Дніпром

Народ, я просто втомився. 320 днів прямих вечірніх ефірів, крім решти роботи, постійне недосипання, постійне інформаційне навантаження, відрядження. Мільйони контактів на день і все з ... "надстроковою та надважливою" інформацією, - стверджує представник ОПУ.

Окрім того, Олексій Арестович зізнався, що йому бракує часу перевіряти усю інформацію, яка до нього надходить щохвилини.

У мене перед Фейгіним закінчився непростий інформаційний захід. Я вже до ефіру був у стані, коли засинав на ходу і ледве повертав язика, - додає радник ОПУ.

За словами Арестовича, він повірив словам свого товариша, який раніше служив у військах ППО.

Мій товариш, колишній ППОшник, йшов вулицею в момент влучення. Він мені сказав, що на 100% чув два вибухи і впізнав перший як роботу ППО. Досі він не помилявся. І був впевнений, що ракету збили, - зізнався представник ОПУ.

Фото - скриншот

Олексій Арестович також визнав, щоб все було правильно, він повинен був би озвучити дві версії. Одну про те, що ракету збила ППО, іншу - про пряме потрапляння російської ракети в будинок, але оскільки не був "у формі", ефір пішов не за планом.

Відволіклися, та пішли іншою лінією, це ефір наживо. Якби я був хоч трохи у формі, то витяг би лінію, - додав він.

Також радник ОПУ зазначив, що українці, мовляв, не повинні будувати країну, в якій кожен буде "тремтіти" за свої слова.

Я дозволяю собі розкіш не боятися вільно говорити, не підбирати слів, розраховуючи, що дорослі люди не будуть падати в істерику від певних їх поєднань, а будуть в змозі визначити суть і предмет висловлюваного. Небезпечно будувати країну, де треба тремтіти за поєднання слів, - озвучив свою думку після скандалу Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?