Не будь дурнем: Трамп принизив Ердогана в особистому листі
Категорія
Світ
Дата публікації

Не будь дурнем: Трамп принизив Ердогана в особистому листі

Не будь дурнем: Трамп принизив Ердогана в особистому листі
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп написав лист президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану, в якому закликає зупинити вторгнення Туреччини до Сирії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The New York Times".

Спершу американський лідер розповів журналістам, що він написав президенту Туреччини "дуже потужного листа з попередженням. Згодом видання опублікувало у себе лист, про який, ймовірно, говорив президент Трамп.

"Давайте розробимо гарну угоду! Ви не хочете нести відповідальність за вбивство тисяч людей, а я не хочу нести відповідальність за руйнування турецької економіки - а я зроблю це. Я наполегливо працював, щоб вирішити деякі з ваших проблем. Не підведіть світ. Ви можете укласти відмінну угоду. Генерал Мазлюм готовий вести з вами переговори і готовий піти на поступки, які вони ніколи б не зробили в минулому. Я конфіденційно додаю копію його листа, щойно отриманого ", - продовжив Трамп.

За словами американського лідера, історія буде прихильно ставитися до Ердогана, якщо він зробить правильно і гуманно.

"Він буде дивитися на тебе вічно, як на диявола, якщо хороші речі не відбудуться. Не будь крутим хлопцем. Не будь дурнем! Я подзвоню тобі пізніше ", - написав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Реджеп Ердоган напередодні виступив з гучною заявою  про неможливість зупинити наступ турецьких військ на курдську територію у Сирії. Припинення військової операції можливо лише за капітуляції місцевих угрупувань — YPG — та їхнього виходу з так званої "безпечної зони" на півночі республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?