Не буде такого: у Путіна знову пригрозили Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Не буде такого: у Путіна знову пригрозили Україні

Не буде такого: у Путіна знову пригрозили Україні
Джерело:  online.ua

Після нормандського саміту Тристороння контактна група вирішила підготувати низку пропозицій щодо правок у мінських угодах. Однак офіційна Москва уже заявила, що нічого змінювати не буде. Про це повідомив представник РФ в контактній групі Борис Гризлов. За його словами, "змін в мінських угодах не було і бути не може", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Російський дипломат поскаржився, що заяви української сторони про підготовку "якихось змін в мінські домовленості носять провокаційний характер".

"Подібні заяви здатні ускладнити ситуацію на Донбасі, - пригрозив Гризлов та додав. - Знову підкреслю: жодних змін в мінські домовленості не буде і бути не може. Вся робота і контактної групи, і нормандського формату спрямована на їх виконання".

Російський чиновник цинічно зазначив, що мінські домовленості непорушні і Києву потрібно думати "не про перегляд, а про виконання своїх зобов'язань". Він стверджує, що будь-які київські заяви про перегляд мінських домовленостей приносять Україні тільки шкоду, і "за попередні роки в цьому можна було неодноразово переконатися".

Як повідомляв ONLINE.UA, влада РФ очікує, що український президент зможе зупинити війну на Донбасі. З такою гучною заявою виступив очільник МЗС РФ Сергій Лавров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?