Не дозволяйте це робити: в Кабміні звернулися до новообраних нардепів
Категорія
Україна
Дата публікації

Не дозволяйте це робити: в Кабміні звернулися до новообраних нардепів

Не дозволяйте це робити: в Кабміні звернулися до новообраних нардепів
Джерело:  online.ua

В.о. міністерки охорони здоров’я Уляна Супрун наполегливо радить нардепам не дозволяти маніпулювати собою, завжди перевіряти факти, вчитися слухати і визнавати свої помилки. Про це вона написала у Facebook, передає ONLINE.UA.

 Чиновниця наголосила, що друга частина порад для народних обранців Верховної Ради України 9-го скликання також стосується здоров’я, але саме "здоров‘я інституції, в якій вони працюватимуть, та всієї України загалом.

Супрун нагадала, що нардеп складає присягу народу України, а не лідеру партії чи голові фракції, тому закликала не дозволяти маніпулювати собою.

"Розберіться, хто конкретно за що відповідає. Не будьте популістами, які просто поспішають першими звинуватити когось у всіх проблемах світу. Будьте експертом у сфері, в якій будете входити до комітету. Глибоко все досліджуйте і постійно навчайтеся новому", - радить Супрун.

Міністерка просить парламентарів дослухатися до думки громадськості та експертів, їздити в лікарні, школи, університети, підприємства і говорити з кінцевими бенефіціарами змін, але при цьому обов’язково робити факт-чекінґ.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше  Супрун висловила думку  щодо можливості керівництва МОЗ за часів нового президента Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?