Не хочете цивілізовано - давайте по-іншому: Зеленський зробив жорстке попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Не хочете цивілізовано - давайте по-іншому: Зеленський зробив жорстке попередження

Не хочете цивілізовано - давайте по-іншому: Зеленський зробив жорстке попередження
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський пов’язав рішення Кабміну про закриття гральних залів із провалом законопроєкту про легалізацію грального бізнесу. Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці, а також виступив з доволі жорстким попередженням, передає ONLINE.UA.

"Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть. Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити в бюджет? Що ж, давайте по-іншому. Відсьогодні негайно закриваємо всі гральні зали. Думай...те", - написав український лідер.

Як відомо, у вересні український уряд розробив і схвалив законопроєкт про легалізацію грального бізнесу в Україні. Однак 19 грудня на засіданні ВРУ не назбирала достатньо голосів, аби прийняти у першому читанні доопрацьований законопроєкт 2285-д, який передбачає легалізацію та державне регулювання азартних ігор.

20 грудня Кабмін заборонив займатися гральним бізнесом під виглядом державних лотерей. Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що на виконання рішення уряду, всі гральні заклади припиняють функціонування від 20 грудня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 грудня  очільник Кабміну Олексій Гончарук зібрав уряд на екстренне засідання.  В ході засідання міністрів України він виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?