Не можна вірити п'яному: Сурков емоційно відповів Авакову щодо переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Не можна вірити п'яному: Сурков емоційно відповів Авакову щодо переговорів

Не можна вірити п'яному: Сурков емоційно відповів Авакову щодо переговорів
Джерело:  online.ua

Помічник російського президента Владислав Сурков, який керує українським напрямком політики Кремля, відреагував на слова голови МВС України Арсена Авакова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсант".

За словами поплічника Володимира Путіна, жодної істерики з його боку на "нормандському саміті" не було. Переговори тривали не у напруженому чи важкому форматі. Вони швидше були довгими.

"Що стосується фантазій Авакова, то найкращим коментарем до них служать його власні слова", - додав Сурков.

Він нагадав, що український міністр заявив про недопуск безпосередньо до переговорів.

"А також, що після переговорів він пробрався у приміщення й активно допивав вино, що залишилося після вечері лідерів "нормандської четвірки". "Померольчік", за його висловом. Тож не потрібно вірити словам людини, яка не була на переговорах, та до того ж і п'яної", - резюмував помічник Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Арсен Аваков заявив, що під час "нормандської зустрічі" у Владислава Суркова не витримали нерви. Міністр стверджує, що той кидав документи на стіл та підвищував голос, стверджуючи на кшталт "ми так не домовлялися".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?