Не президент: Зеленський жорстко поставив на місце Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

Не президент: Зеленський жорстко поставив на місце Коломойського

Не президент: Зеленський жорстко поставив на місце Коломойського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський наголосив, що геополітичний вектор країни стосовно зближення з Європою чи Росією визначає народ, а не олігарх Ігор Коломойський. З такою жорсткою заявою він виступив під час брифінгу в Таллінні, повідомляє ONLINE.UA.

В українського лідера поцікавилися, як він ставиться до висловів Коломойського про те, що Україні варто повернутись до зближення з Росією. Очільник держави нагадав, хто займає найвищу посаду і хто визначає геополітику країни.

"Стосовно пана Коломойського. Ви сказали, що він мене підтримував… До речі мене підтримали 73% українців. І якщо серед них був пан Коломойський, я дуже радий. Пан Коломойський не є президентом України, він є громадянином, а більшість громадян України обрали європейську інтеграцію і курс на Євросоюз. Саме народ України обирає, куди нам піти. З Росією у нас дуже складна ситуація, ми почали діалог, який буде розпочато (очевидно, малося на увазі продовжено -ред.) на нормандській зустрічі чотирьох лідерів", - підкреслив український президент.

Як відомо, нещодавно в інтерв'ю The New York Times одіозний український олігарх Ігор Коломойський заявив, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією. На його думку, відновлення зв'язків з РФ стало необхідним для економічного виживання України. За його словами, "рана війни заживе".

Реагуючи на ці слова, президент Володимир Зеленський заявив, що це його пріоритет як очільника держави відповідати за міжнародний вектор України, а не олігарха Коломойського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер Володимир Зеленський розповів, що на нещодавній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським  говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги. Зеленський сказав, що впевнений, що Коломойський його почув. І додав, що побачимо, якою буде результат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?