Не пропустіть. В Ужгороді відбудеться фест для активної молоді з усієї України
Категорія
Культура
Дата публікації

Не пропустіть. В Ужгороді відбудеться фест для активної молоді з усієї України

Не пропустіть. В Ужгороді відбудеться фест для активної молоді з усієї України
Джерело:  online.ua

З 23 по 25 червня Українська академія лідерства спільно з GoGlobal проведе масштабний фест «База: Гуртуйсь! Гартуйсь! Готуйсь!» для активної української молоді. Це будуть три дні з насиченою програмою, яка допоможе учасникам прокачати свої інтелектуальні, емоційні та фізичні здібності.

Джерело: GoGlobal

Серед менторів фестивалю: головна редакторка Української правди Севгіль Мусаєва, письменник та волонтер Андрій Любка, державний секретар КМУ Олександр Ярема, експерт з комунікацій та ютюбер Ярема Дух, засновниця PR-агенції Eter Альона Лапенко.

 «Наш фест — це майданчик для знайомства активної молоді з різних куточків України. А також змога розвинути в собі “воїна” – здатність мріяти і відважно рухатись до мети разом із командою. Ми допоможемо учасникам вдосконалити свої навички самоорганізації, стійкості, планування спільних дій заради успішного розвитку своїх проєктів. Ця подія — це інвестиція в молодь, яка відбудовуватиме і розвиватиме нашу країну», — кажуть організатори.

 Концепт фесту включає різні тематичні блоки та воркшопи, постійний нетворкінг з іншими учасниками, а також вечори біля вогнища з творчими перформансами. Це чудова можливість знайти нових друзів для спільних ініціатив.

У програмі:

  • виступи зіркових спікерів про психологічну підтримку, стійкість та ідентичність;

  • командні активності просто неба;

  • тренінги з першої домедичної допомоги;

  • цікаві завдання на розвиток навичок рефлексії, самозарадності та планування майбутнього;

  • фізичні, емоційні та інтелектуальні змагання між учасниками фестивалю;

  • пробіжка центральною частиною Ужгорода;

  • панельні дискусії на теми інновацій, комунікацій та боротьби.

Крім того, за бажанням кожен учасник може влаштувати свій майстер-клас і поділитись своїм досвідом та ідеями зі своїми однолітками.

Участь в активностях, проживання та харчування на фестивалі безкоштовна. Також всі отримають крутий літній мерч у подарунок. Максимальна кількість учасників – 600 осіб віком від 16 до 19 років. Для того, щоб потрапити на фест «База: Гуртуйсь! Гартуйсь! Готуйсь!» потрібно до 20 червня заповнити коротку анкету та пройти відбір за віком і мотивацією. Всі деталі є  на сайті проєкту.

«Ми працюємо для того, щоб якісно змінити українське суспільство силою розумної відповідальної ініціативної молоді. Основна мета події — розвинути в учасників лідерські навички та разом генерувати ідеї для подальших спільних перемог», — кажуть організатори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?