Не тільки Донбас: у Путіна знайшли ще одну "Лугандонію"
Категорія
Україна
Дата публікації

Не тільки Донбас: у Путіна знайшли ще одну "Лугандонію"

Не тільки Донбас: у Путіна знайшли ще одну "Лугандонію"
Джерело:  online.ua

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський розповів, що зараз роль "Лугандонії" для президента Росії Володимира Путіна крім українського Донбасу грає сірійське місто Латакія.


Про це він розповів в інтерв'ю для ONLINE.UA.


"Путін грає із Заходом не в шахи, а в покер. Тому йому треба весь час піднімати ставки, показувати народу зовнішньополітичні перемоги великої Росії. У Сирії він теж поліз тільки тому, що в Україні провалилися новоросійські плани. Але і в Сирії все звелося до такої же "Лугандонії". Путін зрозумів, що якщо він допоможе Башару Асаду взяти Алеппо, то стане заручником його нереальних планів відновити контроль над усією Сирією, тобто повториться Афганістан", - говорить Піонтковський.


"Зараз роль "Лугандонії" в Сирії грає Латакія, де алавіти зможуть зберегти свою владу. Але це теж не дуже велика перемога, а російському глядачеві треба весь час показувати щось духопід'ємне. Путін потрапив у ситуацію, коли йому знову потрібно піднімати ставки" , - додав він.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Над Путіним починають все більше сміятися - Андрій Піонтковський про "голого короля" і розвал Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?