Не тільки потяги: в Україні пропонують припинити автобусне сполучення з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Не тільки потяги: в Україні пропонують припинити автобусне сполучення з Росією

Не тільки потяги: в Україні пропонують припинити автобусне сполучення з Росією
Джерело:  online.ua

Україна повинна припинити не тільки залізничне, але і автобусне сполучення з Росією. З такою пропозицією виступив заступник представника президента України в АР Крим Ізет Гданов, передає ONLINE.UA.

Таким чином Гданов прокоментував рішення Мінінфраструктури України про припинення залізничного сполучення з країною-агресором, про що раніше повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Раніше стало відомо, що Україна має намір повністю припинити залізничне пасажирське сполучення з Росією. Це рішення Мінінфраструктури вже направлено на розгляд в інші відомства. У міністерстві розраховують, що рішення підтримають в Кабміні і Раді національної безпеки і оборони України (РНБО).

Також Омелян уточнював, що на даному етапі мова йде виключно про пасажирське залізничне сполучення, вантажні перевезення припиняти поки не планується. Це пояснюється міжнародними зобов'язаннями, взятими на себе Україною в рамках Світової організації торгівлі (СОТ).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Омелян назвав збитки через запуск російських потягів в обхід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?