Не треба ганьбитися — ще один президент публічно принизив Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Не треба ганьбитися — ще один президент публічно принизив Трампа

Не треба ганьбитися — ще один президент публічно принизив Трампа
Джерело:  online.ua

Хоча президентські вибори в США давно минули, на міжнародній арені продовжуються дискусії щодо того, хто ж повинен очолити Білий дім після 20 січня 2021 року. Чимало впливових політиків, лідерів найсильніших держав уже офіційно повідомили, що визнають перемогу демократа Джо Байдена, однак Дональда Трампа це не зупиняє. Останній продовжує скаржитися на масові фальсифікації та вимагає перерахунку голосів. Цього разу вирішив закликати свого колегу схаменутися президент Чехії Мілош Земан. Він публічно заявив, що Дональд Трамп повинен припинити спроби обернути на свою користь результати виборів і визнати поразку. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання ParlamentníListům.cz.

Окрім того, відомий політик не приховував здивування, що переможця виборів у США оголосили ЗМІ, а не виборча комісія.

"Однак, яким би не було виборче законодавство, можна зробити ряд кроків, будь то перерахунок голосів там, де різниця була мінімальною, чи звернення до суду... Я сам думаю, що було б набагато розумніше здатися, не ганьбитися і дозволити новому президенту вступити на посаду" — наголосив Мілош Земан.

Також лідер Чехії звернув увагу на те, що є дуже багато політиків, які просто не можуть визнати власну поразку, тому будуть боротися до останнього.

Як уже згадувалося раніше, команда чинного очільника Білого дому Дональда Трампа знову внесла зміни до свого позову щодо результатів виборів у Пенсильванії. Наразі штаб американського лідера вимагає назвати Трампа переможцем, ігноруючи "сумнівні" поштові голоси, або надати право призначити 20 виборників від Пенсильванії законодавчій владі штату. Це вже третя редакція позову. Окрім того, журналісти дізналися, що люди Трампа оскаржують результати виборів і в кількох інших штатах.

Ба більше, нещодавно ЗМІ повідомили, що виборча комісія штату Вісконсин пізно ввечері 18 листопада неочікувано для всіх погодилася видати наказ про перерахунок голосів в округах Мілуокі і Дейн на вимогу команди чинного президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти дізналися, що Джо Байден підготував для Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?