"Не вам мене судити": принцеса Норвегії вперше показала свого бойфренда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не вам мене судити": принцеса Норвегії вперше показала свого бойфренда

"Не вам мене судити": принцеса Норвегії вперше показала свого бойфренда
Джерело:  online.ua

Донька короля Норвегії Гаральда V і королеви Соні, принцеса Марта Луїза, вперше опублікувала на своїй сторінці в Instagram світлини з новим бойфрендом, які спровокували бурхливі обговорення в мережі, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що з часу розлучення Марти Луїзи пройшло 3 роки. Тепер принцеса наважилась показати громадськості свого нового обранця. Красуня нарешті підтвердила чутки про роман з американцем Шаманом Дуреком, який займається спіритичними сеансами.

Принцеса зізналася, що нарешті почувається щасливою, за що безмежно вдячна коханому.

"Коли ви зустрінете свою другу половинку, ви це відчуєте. Мені пощастило зустріти свою. Шаман Дурек змінив моє життя, як він робить з багатьма. Він змусив мене зрозуміти, що безумовна любов насправді існує... Він змушує мене сміятися більше, ніж будь-хто інший, а ще має глибоку мудрість... Дякую тобі, моя любове, що великодушно прийняв мене у свою сім'ю", – написала Марта Луїза.

Окрім того, красуня звернулася до своїх хейтерів та закликала не зважати на встановлені колись норми чи обмеження і обрати кохання.

"Тим з вас, хто хоче критикувати, я раджу не поспішати. Не вам вибирати за мене або судити мене. Я не вибираю чоловіка, щоб задовольнити когось із вас або відповідати нормам і рамкам, які ви для мене придумали. Я не маю відповідати вашим ілюзіям про мене. Я вибираю за почуттями... Тому дякую за повагу до мого вибору", – заявила принцеса Норвегії.

Як повідомляв ONLINE.UA, зранку 6 травня сталася подія, на яку чекав увесь світ - 34-річний британський принц Гаррі і 37-річна Меган Маркл вперше стали батьками. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?