Не йдіть туди: мерія Києва знову пригрозила українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Не йдіть туди: мерія Києва знову пригрозила українцям

Не йдіть туди: мерія Києва знову пригрозила українцям
Джерело:  online.ua

Київський мер Віталій Кличко анонсував посилення поліцейських патрулів у місті найближчими вихідними. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг у п'ятницю, 10 квітня.

За словами посадовця, преш за все патрулювання торкнеться популярних для відпочинку місць.

"Задля контролю за дотриманням обмежень – цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу в столиці. Збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання у парках і скверах, у публічних місцях Києва. Тому ще раз звертаюсь: не нехтуйте правилами! Не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати", - зазначив Кличко.

Водночас влада вводитиме примусовий карантин на підприємствах, де виявлятимуть випадки коронавірусу.

"На підприємствах, в установах. Нам треба вберегти людей і убезпечити від загрози підчепити цю заразу! І ми зараз робимо все для цього", - підкреслив мер.

Станом на п'ятницю, 10 квітня, у Києві виявили 348 випадків COVID-19. За порушення правил карантину ввели штрафи від 17 тисяч гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Міністерстві охорони здоров'я оприлюднили показник летальності від коронавірусу в Україні. За офіційними даними загальний світовий показник — близько 6%, він відрізняється між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?