Не збираємося воювати: Путін шокував цинічною обіцянкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Не збираємося воювати: Путін шокував цинічною обіцянкою

Не збираємося воювати: Путін шокував цинічною обіцянкою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін щоденно шокує міжнародну спільноту новими нахабними заявами. Цього разу він цинічно зазначив, що РФ не планує ні з ким воювати, а створює умови для того, щоб в інших країн не виникало бажання розв'язати з нею збройний конфлікт. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ми ні з ким не збираємося воювати, але ми створюємо таку ситуацію в сфері оборони, щоб нікому в голову не прийшло воювати з нами", - заявив російський президент.

Окрім того, очільник Кремля вкотре похизувався, що за розміром оборонного бюджету РФ наразі знаходиться на сьомому місці в світі, поступаючись за цим показником США, Китаю, Саудівській Аравії, Британії, Франції та Японії. За його словами, витрати РФ з року в рік скорочуються, а витрати інших країн постійно збільшуються.

Також Володимир Путін додав, що при цьому склалася унікальна ситуація, коли РФ в оборонній сфері перестала бути в ролі "наздоганяючої" держави.

"Ми вперше створили такі системи ударної наступальної зброї, яких немає в світі. Тепер вони наздоганяють нас. Це взагалі унікальна ситуація, такого не було ніколи", - додав глава Кремля.

Російський президент наголосив, що має на увазі перш за все створені в країні гіперзвукові ударні комплекси, в тому числі міжконтинентальні. За словами Путіна, якщо 20 років тому російська армія налічувала понад 1,3 млн осіб, то зараз досить трохи більше 1 млн, а частка сучасної техніки у військах зросла з 6% до майже 70%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Макрон терміново зателефонував Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?