Не збираюся цього робити: новий голова Нацполіції Клименко звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Не збираюся цього робити: новий голова Нацполіції Клименко звернувся до українців

Не збираюся цього робити: новий голова Нацполіції Клименко звернувся до українців
Джерело:  LB.ua

Новий очільник Національної поліції Ігор Клименко має намір продовжувати курс реформ, розпочатий Сергієм Князєвим, і покращувати роботу поліції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Lb.ua".

За його словами, співбесіди в Офісі президента у нього не було. Клименко мав зустріч лише з прем'єр-міністром і міністром внутрішніх справ, при призначенні виступав у Кабінеті міністрів.

"І в Кабміні, і пізніше, коли міністр представляв мене особовому складу, я оголосив основні моменти моєї подальшої роботи і курсу Нацполіціі в цілому. Обраний курс міняти не збираюся. Це – перше. Друге – для мене дуже важливо суттєво поліпшити стан реагування на повідомлення про скоєння злочинів і правопорушень",- наголосив новий очільник Нацполіції.

Окрім того, Клименко вкотре підкреслив, що оцінка роботи поліції і ставлення до неї населення мають найважливіше значення.

"І це не красиві слова. За останні роки ми зробили дуже багато для того, щоб поліцейський був не просто "гарною вивіскою", а щоб кожен житель найвіддаленішого населеного пункту нашої країни знав, що поліцейський поруч і прийде на допомогу в будь-який час. Система прийому заяв і скарг громадян повинна бути вдосконалена. Я буду категорично припиняти будь-які фальсифікації, спроби залишити без розгляду звернення громадян. З цього починається ставлення до нас суспільства", - каже Клименко.

Як повідомляв ONLINE.UA, звільнений керівник Національної поліції Сергій Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?