Не збираюся здаватися: Кличко поскаржився на людей Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Не збираюся здаватися: Кличко поскаржився на людей Зеленського

Не збираюся здаватися: Кличко поскаржився на людей Зеленського
Джерело:  online.ua

Міський керівник Києва Віталій Кличко звинуватив певних "спритних бізнесменів", що пробилися у владу, у спробах зірвати наступне засідання Київської ради. Відповідну публікацію він оприлюднив у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

За словами екс-спортсмена, він не піде у відставку, як того бажає нова влада України, а усі розслідування ДБР та НАБУ проти нього - буквально "висмоктані з пальця".

"Хочу запевнити: я не збираюся здаватися... Який я мер - мешканці столиці висловляться на виборах. І не деяким спритним бізнесменам, що "влетіли" у владу, вирішувати за людей, зневажаючи Конституцію і закон", - пояснив Кличко.

Посадовець додав, що проти нього розвернули повномасштабну кампанію з чорного піару на телеканалі "1+1". Окрім того, відбувалися нібито спроби підкупити депутатів міської ради задля їхнього "озеленення" та зриву засідання.

Як повідомляє ONLINE.UA, Кличко, перебуваючи у Нью-Йорку, вирішив з іронією відповісти на звинувачення з боку Офісу президента та особисто його очільника Андрія Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?