Не зраджуйте Україну - Порошенко озвучив Зеленському нові звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Не зраджуйте Україну - Порошенко озвучив Зеленському нові звинувачення

Не зраджуйте Україну - Порошенко озвучив Зеленському нові звинувачення
Джерело:  online.ua

Колишній глава держави та чинний глава партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко вирішив вперше офіційно прокоментувати скандал, який розгорівся навколо можливого створення українською владою "консультативної ради" з представниками ОРДЛО. Політик жорстко розкритикував намір команди президента Володимира Зеленського та зазначив, що дане рішення буде суперечити інтересам нашої країни. Окрім того, Порошенко закликав українського лідера Володимира Зеленського відмовитися від цієї ідеї. Свою позицію народний депутат озвучив у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Ми оприлюднили план ключових стратегічних рішень для порятунку економіки, так і не дочекавшись нічого подібного від уряду Володимира Зеленського. При тому ми не випускаємо із поля зору ті червоні лінії, які йому спільно з небайдужою громадськістю накреслили ще минулого року", - пише Петро Порошенко.

За його словами, згодитися на створення так званої консультативної ради – означає переступити і зайти надто далеко за ці лінії.

"Це значить діяти всупереч національним інтересам України. Це значить легітимізувати ватажків окупованих Росією районів Донбасу, а країну-агресора – визнати посередницею. Хто б не поставив формальний підпис під продиктованим із Кремля протоколом про створення "консультативної ради", відповідальність за це ляже на Зеленського. Тому публічно звертаюся саме до нього із категоричною вимогою не погоджуватися на створення такої "ради",- наголосив колишній глава держави.

Окрім того, він звернув увагу команди Зеленського на те, що зараз як ніколи потрібен сильний імунітет, який би надійно захищав український державний організм від будь-яких спроб Кремля вразити його.

Варто звернути увагу на те, що вже 25 березня на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську мали намір створити "консультативну раду" за участі представників України та ОРДЛО. Автор даної ідеї є очільник Офісу президента Андрію Єрмаку. У зв'язку з карантином та поширенням коронавірусу зустріч ТКГ пройде у форматі відеоконференції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що депутат від "Слуги народу"Олександр Качура відреагував на гучний скандал, який сколихнув партію українського президента Володимира Зеленського. Нардеп стверджує, що чутки про розкол партії чи "повстання" нардепів - фейкова інформація.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?