Не зробимо подарунок недругу: Зеленський потужно звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Не зробимо подарунок недругу: Зеленський потужно звернувся до українців

Не зробимо подарунок недругу: Зеленський потужно звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський записав потужне звернення до українців, яких закликав в День захисника України діяти розсудливо і відповідально. Він також звернувся до противників формули Штайнмаєра, які запланували ряд акцій протесту в свято. Президент запевнив їх, що має намір домагатися "виключно справедливого миру" і не допустить капітуляції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку президента в Facebook.

"Прошу вас - будьте розсудливими, дійте відповідально, в рамках закону і громадського порядку. І, будь ласка, не піддавайтеся на провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення", - попросив Зеленський.

Він нагадав, що День захисника України - наше національне свято, під час якого ворог може влаштувати масу всіляких провокацій. Зеленський висловив надію, що в цей день "гарячі серця не затьмарять зравого сенсу" і не порадують недругів, які мріють побачити в наших рядах чвари, сварки і хаос, та дуже бояться, що українці будуть єдиними і згуртованими.

"Ви неодноразово говорили, що ветерани, як ніхто інший, хочуть миру. Але не будь-якого, а справедливого. Я знаю це і запевняю вас - тільки так і буде. І не може бути інакше. Тому що 20 травня я поклявся всіма справами захищати суверенітет і незалежність України. Я вірний цій клятві і буду залишатися вірним їй завжди", - підкреслив президент.

Слід додати, що 14 жовтня, в День захисника України, в Києві запланований марш "Ні капітуляції" з вимогою до президента Володимира Зеленського не застосовувати "формулу Штайнмаєра" для вирішення конфлікту на Донбасі. В українській столиці та інших містах України заплановані ще ряд акцій, безпеку на яких пообіцяли забезпечити правоохоронці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глави РНБО, СБУ та МВС терміново звернулися до українців. Вони закликали бути пильними в День захисника України і не піддаватися на провокації, нагадавши, що ворог нікуди не подівся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?