Ворог нікуди не подівся: глави РНБО, СБУ та МВС терміново звернулися до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог нікуди не подівся: глави РНБО, СБУ та МВС терміново звернулися до українців

Ворог нікуди не подівся: глави РНБО, СБУ та МВС терміново звернулися до українців
Джерело:  online.ua

На всій території країни 14 жовтня, в День захисника України, можливі будь-які провокації. Українців закликали бути пильними і не забувати, що ворог нікуди не подівся і може маніпулювати ними. З такою терміновою заявою виступили глави СБУ, МВС, Нацполіціі і РНБО, передає ONLINE.UA.

На засіданні, яке відбулося в неділю, 13 жовтня, глави силових відомств, Арсен Аваков, Іван Баканов, Олексій Данилов та Ігор Клименко, обговорили питання безпеки на День захисника України. За підсумками зустрічі вони записали спільну заяву, в якій звернулися до українців.

"Правоохоронці готові забезпечити право на мирні зібрання і публічну демонстрацію громадянської позиції кожного українця! Співробітники МВС, службовці Національної поліції України, Національної гвардії і співробітники Служби безпеки - частина нашого суспільства. У нас - одні цінності. Головні з них: Україна, її суверенітет, світ в країні і щастя кожного українця! Ми готові забезпечувати права громадян. Ми готові захищати громадський порядок і безпеку кожного учасника. Ми добре пам'ятаємо події 31 серпня 2015 року, коли бойова граната забрала життя чотирьох нацгвардійців, а більше 120 отримали поранення. Тому завтра правоохоронні органи будуть діяти строго і уважно. І ми дуже розраховуємо на пильність учасників масових акцій. Наш спільний ворог нікуди не подівся - ви, як і ми, повинні розуміти, що можливі будь-які провокації ", - йдеться в терміновому зверненні глав силових відомств до українців.

Напередодні Дня захисника України громадянам країни також нагадали 2014 рік, коли всі об'єдналися заради ключових цілей. У зв'язку з цим, в пам'ять про героїв, глави МВС, СБУ і РНБО закликали провести День Захисника мирно і гідно.

"Не дозволяйте нікому маніпулювати вами, використовувати вас "в темну", нести деструкцію. Занадто багато загинуло воїнів і захисників України, щоб зараз ми дозволили ворогові використовувати чвари всередині країни в його - імперських - цілях! Завтра - день пам'яті і поваги. Він не може і не повинен стати днем розколу і слабкості! Слава героям! Слава Україні! " - резюмували в терміновому повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Генштаб екстрено перевів всі військові частини України на посилену боєготовність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?