Неаполітанська мафія надрукувала понад 28 млн фальшивих євро в підземній друкарні в Румунії
Категорія
Світ
Дата публікації

Неаполітанська мафія надрукувала понад 28 млн фальшивих євро в підземній друкарні в Румунії

Неаполітанська мафія надрукувала понад 28 млн фальшивих євро в підземній друкарні в Румунії
Джерело:  The Local

Італійські правоохоронці заарештували групу фальшивомонетників, у яких конфіскувала 900 тисяч підроблених банкнот високої якості.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Local.

"У ході розслідування були виявлені три підземні друкарні, одна з них – у Румунії, з необхідними для виготовлення підроблених банкнот машинами і приладами", - повідомила поліція Італії.

Правоохоронці вилучили понад 900 тисяч підроблених банкнот номіналом 10, 20 та 50 євро. Загальна вартість фальшивих грошей становить більше 28 млн євро.

Читайте также: У США жінка використовувала агресивних білок для помсти своєму колишньому

Крім того, повідомляється, що поліція затримала 13 підозрюваних осіб, двоє з яких - ватажки банди, які є вихідцями з Неаполя з "великим досвідом" у сфері підробки грошей.

Італія "лідирує" серед кількості виробників фальшивих банкнот, більшість виробництва контролює неаполітанське мафіозне угруповання Коморра.

Як повідомляв ONLINE.UA, в поліції італійської столиці повідомили, що людина на ім’я Граціано Чеккіні (Graziano Cecchini) зміг не попастися в руки правоохоронців, які чергують біля знаменитої пам’ятки, і вилив в води фонтану червоний барвник. Чоловіка затримали, а сотні туристів були змушені покинути площу навколо фонтану Треві для проведення очищувальної процедури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?