Негайно виключити з партії - в команді Зеленського розгорівся новий скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Негайно виключити з партії - в команді Зеленського розгорівся новий скандал

Негайно виключити з партії - в команді Зеленського розгорівся новий скандал
Джерело:  online.ua

Під час засідання 1 вересня народний обранець від фракції "Слуга народу" Гео Лерос неочікувано для всіх публічно звинуватив главу держави Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а керівника Офісу президента – у зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії, однак доказів не навів. Цього ж дня офіційно стало відомо, що у "Слузі народу" збирають голоси за виключення Гео Лероса з фракції. Сам депутат стверджує, що розпорядження стосовно нього дав український лідер Володимир Зеленський керівнику фракції Давиду Арахамії після його нищівної промови. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на повідомлення народного обранця у Фейсбук.

"Володимир Зеленський після моєї промови наказав Арахамії терміново зібрати підписи про виключення мене з фракції СН, навіть особисто тисне на депутатів, які не погодились мене виключити.Що ж, скоро стане відомо, кого все влаштовує, а хто не хоче миритися з цим свавіллям. Володимире Олександровичу, але це все вже немає ніякого значення. Все що я сказав - чиста правда, яка відома кожного народному депутату, журналісту, чиновнику, правоохоронцю, бізнесмену, громадському активісту та всім, хто хоч якось за останній рік перетинався з владою. Питання для вас тільки в тому, скільки ще коштувати цензура, щоб про все це не дізнався кожен українець. Маю на увазі, скільки в грошах та в посадах для олігархів, давайте казати як є. Я щасливий від того, що кажу правду, а ви заручник олігархів, це назавжди, від цього не відмитися! Слава Україні!", - написав Гео Лерос.

Інформацію, яку поширив депутат, вже підтвердила народниця обраниця Ліза Ясько.

"У фракції збирають голоси за виключення Гео Лероса з фракції. Офіційно заявляю, що я утрималась. Не дивлячись на те, що я не завжди згодна з Гео, я не хочу і не буду займати позицію проти Гео Лероса!", - повідомила політикиня.

Варто звернути увагу на те, що Гео Лерос раніше був радником Володимира Зеленського, проте тепер критикує Офіс президента. 28 серпня його автомобіль спалили. У березні Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата голови ОП Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування осіб на посади в органах влади. Це викриття не призвело до звільнення Андрія Єрмака.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Дмитро Разумков здивував новою заявою після скандалу з виборами на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?