Негайно збирайте РНБО - Порошенко звернувся до Зеленського з невідкладною вимогою
Категорія
Україна
Дата публікації

Негайно збирайте РНБО - Порошенко звернувся до Зеленського з невідкладною вимогою

Негайно збирайте РНБО - Порошенко звернувся до Зеленського з невідкладною вимогою
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Петро Порошенко звернувся до діючого українського лідера Володимира Зеленського з невідкладною вимогою. Він наполягає на тому, щоб Зеленський негайно зібрав засідання РНБО для затвердження продовження заборони на російські соцмережі і канали в Україні. Про це 11 травня політик написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Порошенко нагадав, що саме він п'ять років тому ініціював заборону на російські соціальні мережі "ВКонтакте" і "Однокласники" в Україні. Ця заборона, затверджена РНБО в травні 20017 року, закінчується через кілька днів.

"Вимагаю від президента Зеленського негайно скликати засідання РНБО і продовжити заходи по забороні російських соціальних мереж і каналів в Україні. Зусилля, які ми повинні направляти на інформаційну протидію гібридної агресії, аж ніяк не менш важливі, ніж ті зусилля і кошти, які ми виділяємо на оборону держави ", - підкреслив Порошенко.

Як відомо, українські депутати мають намір продовжити заборону на російські соцмережі ще на три роки. Відповідне рішення прийняв Комітет парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки, який рекомендував Верховній раді затвердити заборону на найближчому засіданні, запланованому на 13 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко озвучив Зеленському нові звинувачення. Він жорстко розкритикував можливе створення українською владою "консультативної ради" з представниками ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?