Нехай садять: Зеленський емоційно відреагував на скандал з Єрмаком
Категорія
Політика
Дата публікації

Нехай садять: Зеленський емоційно відреагував на скандал з Єрмаком

Нехай садять: Зеленський емоційно відреагував на скандал з Єрмаком
Джерело:  rbc.ua

Глава держави Володимир Зеленський в ході термінової зустрічі з фракцією "Слуга народу" звернувся до всіх народних обранців та наголосив, що члени його команди не торгують посадами. Саме так український лідер відреагував скандал з "плівками Єрмака", які нещодавно оприлюднив колишній радник Зеленського та нардеп із "СН" Гео Лерос. Важливими подробицями зустрічі президента з депутатами поділився очільник "Слуги народу" Олександр Корнієнко. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Президент зробив дуже правильний акцент: він і вся наша команда - чесні, і нічим таким ми не займаємося, і сама постановка питання, що ми повинні в чомусь виправдовуватися - вона несправедлива. Очевидно, що ніяких недоторканних немає, і нехай силовики розслідують: хто винен в цій ситуації - того нехай і садять, якщо є за що. Позиція фракції і партії повністю збігається з цим", - розповідає Корнієнко про обурення Зеленського.

Окрім того, глава "СН" додав, що очільник ОПУ Андрій Єрмак аргументовано пояснив, що він не має відношення до того, що було записано на плівках.

"Розкрив деякі подробиці особистої історії - не вважаю, що це необхідно публічно розкривати", - каже Корнієнко.

За його словами, під час зустрічі із Зеленським говорили про те, що силовикам ніяких вказівок не робили, "і шість осіб від СБУ на врученні повістки Гео Леросу - це ексцес виконавця". Окрім того, Корнієнко визнав, що вся ця історія вплине на фракцію.

Згадуючи про нардепа Гео Лероса, який оприлюднив скандальні плівки з братом Єрмака, Корнієнко зазначив, що йому не всі пости нардепа подобаються як людині і його однопартійцю, бо "там є вже і особисті нападки на Андрія Єрмака". За словами очільника партії,  у Лероса був вибір: тихо віднести записи правоохоронцям або зробити це публічно.

Що важливо розуміти, 1 квітня депутати із партії "Слуга народу" вимагали у МВС, СБУ, ДБР та ОГП перевірити факти в оприлюднених нардепом Гео Леросом відеозаписах. Останній опублікував відеозаписи, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Гео Лерос запевняв,  що під час зустрічі малої фракції "Слуги народу" очільник ОПУ Андрій Єрмак півтори години "зомбував" його колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?