Нехай сам вирішує - очільник РНБО жорстко поставив Путіна на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

Нехай сам вирішує - очільник РНБО жорстко поставив Путіна на місце

Нехай сам вирішує - очільник РНБО жорстко поставив Путіна на місце
Джерело:  online.ua

26 серпня очільник Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вирішив прокоментувати новий гучний скандал, який нещодавно розгорівся навколо анексованого Криму. Секретар РНБО звернув увагу українців на те, що на окупованому півострові немає підстав для катастрофи із водою для населення, а проблему водопостачання до вкрадених промислових і російських військових об’єктів нехай вирішує сам очільник Кремля Володимир Путін. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Олексія Данілова.

"Від себе ще хочу додати, що жодних підстав для «гуманітарної катастрофи» на півострові через начебто нестачу води не існує. Місцеві водні ресурси здатні задовольнити господарсько-побутові потреби населення. А проблему водозабезпечення вкрадених промислових, сільскогосподарських та інших підприємств, а також російських військових об’єктів нехай розв’язує російська окупаційна влада", - наголосив Олексій Данілов.

Варто звернути увагу на те, що скандал розгорівся після того, як член команди президента Володимира Зеленського та голова української делегації в ТКГ в Мінську Леонід Кравчук заявив, що Україна може відновити водопостачання в окупований Крим, якщо там станеться гуманітарна катастрофа. На цю неоднозначну заяву зразу ж відреагував лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За словами останнього, наразі немає ніяких шансів у Верховній Раді розглядати і приймати рішення про відновлення водопостачання в Крим.

"Ми нічого не плануємо запускати в Крим. Пана Кравчука ми поважаємо, але пан Кравчук зараз не в парламенті, і думаю, що зараз немає ніяких шансів приймати такі рішення і навіть їх розглядати", — наголосив Давид Арахамія.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 серпня офіційно стало відомо, що аж 6 країн, які не є членами Європейського союзу, приєдналися до рішення Євроради про продовження санкцій проти Росії за анексію українського Криму. Варто звернути увагу на те, що ці країни забезпечуватимуть, щоб їх національна політика відповідала цьому рішенню Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?