Нехай Україна визнає Чечню: мережа схвилювало заяву Кремля про ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Нехай Україна визнає Чечню: мережа схвилювало заяву Кремля про ДНР-ЛНР

Нехай Україна визнає Чечню: мережа схвилювало заяву Кремля про ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Член Ради Федерації Росії та активний прихильник президента РФ Олексій Пушков вважає показовим заяви путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова про можливе визнання так званих ЛНР-ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського політика.
Читайте також: Переговори Путіна і Порошенко: в Кремлі видали свою версію
"Відповідь Пєскова на питання про визнання ДНР і ЛНР - "зовнішня політика визначається главою гос-ва" - показовий. Досі були інші відповіді", - написав він, коментуючи відповідь Пєскова на питання журналістів про визнання "ЛНР-ДНР".
Заяви Кремля викликали бурхливі коментарі в мережі, в яких користувачі підтримували як Україну, так і власне визнання РФ "республік". Зокрема, в проукраїнських коментарях запропонували Україні визнати Чечню.
VAL_EMS: Тоді Україні треба визнати Чечню


Дмитро Гутковський: Давно пора зробити сміливий крок і визнати республіки.Росія ми або Зімбабве якась,у якої немає свого слова. ВИЗНАТИ ДНР і ЛНР!!! Терміново!
Konstantin Mryhin: Крим, ну це зрозуміло, а от навіщо нам вони, адже там більшість за Україну, ось нафіг нам відморожені, самий гемор з ними буде



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося, що Дмитро Пєсков заявив, що Росія може вплинути на бойовиків "ЛНР-ДНР" в питанні захоплення українських підприємств на території "республік".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?