Нелегали на човнах атакують Британію: у Лондоні шоковані новою тактикою мігрантів
Категорія
Світ
Дата публікації

Нелегали на човнах атакують Британію: у Лондоні шоковані новою тактикою мігрантів

Нелегали на човнах атакують Британію: у Лондоні шоковані новою тактикою мігрантів
Джерело:  Daily Mail

Прикордонники перешкодили незаконному проникненню до берегів Британії 74 мігрантів з Африки та Близького Сходу.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, сьогодні вранці спільними зусиллями берегової охорони Франції та Великої Британії, був зупинений черговий «десант» нелегалів на моторних човнах. Лише один з восьми гумових човнів досяг берегів Англії. Всі інші були перехоплені французькими прикордонниками.

Пасажири човна, який зумів переплисти Ла-Манш, були затримані. Їм надано ковдри та питна вода в пляшках. Після медичної допомоги, пов’язаної з переохолодженням, мігранти, скоріше за все, будуть вислані назад до Франції, звідки вони прибули.

Зазначається, що серед 74 нелегалів, які прямували до Британії на гумових човнах, були й діти.

За інформацією журналістів Daily Mail, протягом цього травня до англійських берегів на моторних човнах прибули 140 мігрантів. Сьогоднішній випадок з затриманням 74 нелегалів є рекордним за кількістю. Прикордонники пояснюють таку активність іноземців тим, що зараз в Британії стоїть безхмарна спекотна погода. Тепла вода та відсутність великих хвиль на морі сприяють подібним «рейсам».

Відомо, що в попередні роки нелегали з Африки та Азії намагалися діставатися до Англії через підземний залізничний тунель під Ла-Маншем. Але зараз ця можливість фактично зникла через посилення заходів безпеки на французькому боці тунелю.

Нагадаємо, що з червня в США запровадили додаткову вимогу для отримання віз іноземцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?