Немає іншого вибору. Зеленський відреагував на докори щодо корупції в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Немає іншого вибору. Зеленський відреагував на докори щодо корупції в Україні

Немає іншого вибору. Зеленський відреагував на докори щодо корупції в Україні
Джерело:  online.ua

Як запевняє глава держави Володимир Зеленський, випадки корупції в Україні не пов’язані з допомогою партнерів, тому Заходу не варто турбуватися. Окрім того, він пообіцяв, що зробить усе можливе, щоб розв'язати цю проблему у нашій державі.

Джерело:  Офіс президента України

Зеленський прокоментував докори щодо корупції в Україні

Усі ці випадки не пов’язані з допомогою від наших партнерів. Тобто йдеться не про зброю наших партнерів, не про гроші на зброю, не про гроші для бюджету, щоб виплачувати пенсії, соціальну підтримку тощо. Це інші справи, це не про партнерів, - наголосив президент.

Саме такою була реакція Володимира Зеленського на докори журналіста американського телеканалу CNN стосовно виявлення випадків корупції в Україні.

Окрім того, представник ЗМІ поцікавився в українського лідера, чи під силу йому здійснити зміни, які б унеможливлювали корупцію загалом.

У мене немає іншого вибору. Тут у мене немає альтернативи, і я її не хочу. Ми не хочемо мати жодних компромісів із будь-якими не тільки корумпованими людьми, а навіть із думками про це, - відповів глава держави.

Зеленський хоче прирівняти корупцію до держзради

Ще у серпні 2023 року президент України офіційно підтвердив, що має намір подати законопроєкт щодо прирівняння корупції до державної зради на період воєнного стану.

Я поставив задачу, і законодавцю України буде запропоновано мої пропозиції щодо прирівняння корупції до державної зради на воєнний час. Я розумію, що така зброя не може діяти постійно в суспільстві, але на воєнний час, я думаю, це допоможе, - поділився своєю думкою з цього приводу український лідер.

Володимир Зеленський не знає, чи підтримують його ідею законодавці.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?