Немає певності: дипломати розкрили прогноз про нормалізацію життя у світі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Немає певності: дипломати розкрили прогноз про нормалізацію життя у світі

Немає певності: дипломати розкрили прогноз про нормалізацію життя у світі
Джерело:  online.ua

Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що світ оговтається та повернеться до нормального життя восени. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ дипломата у програмі "Сніданок з 1+1".

За його словами, стабілізації не варто чекати раніше кінця літа.

"У Європейському Союзі те, що я чую від колег – там прямо радять своїм не планувати літні відпустки поки що. Тобто, не купувати готелі, не бронювати квитки, тому що немає певності, що це спрацює. Загалом, динаміка коронавірусу поки що до кінця не вивчена, і ми не знаємо, коли ситуація стабілізується", - пояснив міністр.

Кулеба зазначив, що питання про остаточне подолання нового коронавірусу — поза межами прогнозів сьогодні.

"Головне питання – це винайдення вакцини. Це ще буде другий етап для боротьби з усіма, хто проти вакцинації. Але сподіваюсь, що життя і цей смертельний вірус навчить, що треба все ж таки вакцинуватись", – підкреслив він.

Станом на 14 квітня у світі виявили близько 1,9 мільйона випадків COVID-19. Безпосередньо в Україні - 3 372.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров'я оголосили, що послаблення карантину не станеться щонайменше до 24 квітня. Українська влада буде відстежувати ситуацію навколо святкування Великодня та ухвалювати рішення про скасування обмежень після.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?