Немає шансів - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт
Категорія
Політика
Дата публікації

Немає шансів - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт

Немає шансів - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт
Джерело:  ua.interfax.com.ua

25 серпня очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія виступив з новою гучною заявою - він наголосив, що Україна не планує відновлювати подачу прісної води в окупований Крим. За його словами, наразі немає жодних шансів на те, щоб Рада розглядала це питання. Саме так член команди Володимира Зеленського прокоментував заяву, яка нещодавно пролунала від глави української делегації ТКГ у Мінську Леоніда Кравчука. Як уже зазначалося раніше, в інтерв’ю Дмитру Гордону останній висловив припущення, що Україна могла б повернути водопостачання у Крим в разі гуманітарної катастрофи на півострові. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"В Криму живуть українці, і якщо раптом якась гуманітарна катастрофа трапиться, раптом, яка пов'язана з водою, то можемо дати людям воду", – заявив нещодавно Леонід Кравчук.

Однак лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамії розніс вщент цю заяву - політик зазначив, що Кравчука поважає, втім, він не в парламенті, тому таке рішення ухвалювати зараз точно ніхто не буде.

"Ми нічого не плануємо запускати в Крим. Пана Кравчука ми поважаємо, але пан Кравчук зараз не в парламенті, і думаю, що зараз немає ніяких шансів приймати такі рішення і навіть їх розглядати", - підкреслив член команди Володимира Зеленського.

Варто звернути увагу на те, що на початку лютого Давид Арахамія теж вляпався у скандал через заяву щодо води у Криму. Він в ефірі одного з українських телеканалів припустив, що Україна могла б відновити подачу води до Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу. Щоправда, після того, як ці слова підійняли хвилю обурення в суспільстві, він поспішив виправдатися. Арахамія тоді сказав, що ведучий програми безальтернативно сформулював йому запитання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно глава держави Володимир Зеленський виступив з новою заявою про плани повернення анексованого Криму під контроль України. Він стверджує, допомогти у цій боротьбі може Херсонщина. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?