Зеленський вигадав новий спосіб повернення Криму - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вигадав новий спосіб повернення Криму - що відомо

Зеленський вигадав новий спосіб повернення Криму - що відомо
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський виступив з новою заявою про плани повернення анексованого Криму під контроль України. Він стверджує, допомогти у цій боротьбі може Херсонщина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ на презентації Стратегії розвитку регіону.

За словами державного лідера, наразі у Херсонщини є все необхідне для розвитку.

"Херсонщина має все. Не має тільки одного — не має іншого виходу, аніж стати діамантом українського Півдня. І це не бажання, це - наше завдання. Зовсім поруч український Крим, він обов’язково до нас повернеться, і я впевнений, що коли поруч з ним буде квітуча, сяюча, успішна Херсонщина, це повернення станеться набагато швидше", - пояснив Зеленський.

Він додав, Херсон — це неймовірний потенціал для розвитку агропромисловості, туризму, відновлювальної енергетики й транспорту. Родючість регіону криється не тільки у пшениці, овочах та фруктах.

Саме з Херсонщини пішли багато академіків, відомий скрипаль, генерал армії УНР, олімпійська чемпіонка, художник та два прем'єр-міністри — болгарський та ізраїльський.

Нагадаємо, робочий візит до Херсонської області Зеленський здійснював упродовж четверга, 20 серпня. Напередодні він відвідав з аналогічним візитом Запорізьку область.

"Глава держави ознайомиться з перебігом будівництва інфраструктурних та соціальних об'єктів, що споруджуються в межах Національної програми "Велике будівництво"... Крім того, президент відвідає місцеві підприємства, огляне їхні виробничі потужності та поспілкується з колективами.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський незабаром відвідає Словаччину. Плани українського лідера підтвердив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, візит стане приводом для узгодження й підписання важливого документу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?