Немає слів: Тіна Кароль знову вразила відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Немає слів: Тіна Кароль знову вразила відвертим фото

Немає слів: Тіна Кароль знову вразила відвертим фото
Джерело:  online.ua

Зірка української естради Тіна Кароль знову викликала фурор в мережі новим відвертим фото. На цей раз вона вразила шанувальників своєю спокусливою фігурою, яку продемонструвала на знімку - в новому образі співачка акцентрувала увагу на пишних грудях, тонкій талії та струнких стегнах. Відповідне фото Тіна Кароль опублікувала в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

У кадрі Кароль позує у відкритому боді чорного кольору. Свій звабливий образ співачка доповнила ніжним макіяжем і розпущеним локонами, які тільки підкреслили сексуальність Тіни.

Фанати артистки не залишили без уваги її відверте фото. Вони звернули увагу на всі принади фігури Тіни Кароль.

"Шо творить, ну шо творить, про любов шоль говорить", "Незрівнянна", "Вогонь! Нереально красива!", "Гаряче і красиво", "Як завжди отпад))", "Найкрасивіша", "Зараз вся твоя чоловіча аудиторія полягла", "Як можна бути такою гарною","Богиня, неймовірна","Нема слів - заніміла від сліпучої краси", - масово захоплюються красою Тіни Кароль шанувальники в мережі.

Слід зазначити, що це не єдине звабливе фото Тіни Кароль, яким вона дивувала шанувальників останнім часом. Пропонуємо серію знімків, якими рясніє її аккаунт в соцмережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль викликала фурор фото в короткому обтягуючому платті яскраво-рожевого кольору. Шанувальники прийшли в захват від знімка, зазначивши, що всі наряди у зірки завжди еротичні, але вона в них при цьому ніколи не виглядає вульгарною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?