Схоже, буде пожежа: Тіна Кароль викликала фурор фото в звабливому образі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Схоже, буде пожежа: Тіна Кароль викликала фурор фото в звабливому образі

Схоже, буде пожежа: Тіна Кароль викликала фурор фото в звабливому образі
Джерело:  online.ua

Зірка української естради Тіна Кароль знову привернула до себе увагу шанувальників спокусливим фото. На знімку співачка продемонструвала переваги своєї красивої фігури, акцентруючи увагу на пружних сідницях, тонкої талії і пишних грудях. Фанати Тіни прийшли в захват від знімка, передає ONLINE.UA.

У кадрі Кароль позує в короткому обтягуючому платті яскраво-рожевого кольору. До речі, автором наряду є львів'янка Мері Семенченко (Фуртас), елементи гардероба якої вже приміряли на себе світові зірки, серед яких Селін Діон, Кайлі та Кендалл Дженнер. Свій звабливий образ співачка доповнила яскравою помадою і розпущеним локонами, які тільки підкреслили сексуальність Тіни.

Фанати артистки не залишили без уваги її новий образ. Вони звернули увагу на всі принади Тіни Кароль. Шанувальники в черговий раз відзначили, що наряди у зірки завжди еротичні, але вона в них при цьому ніколи не виглядає вульгарною.

"Сума зійти можна", "Просто агонь!!!! Неймовірно", "Як можна бути такою сексуальною?", "Тіна - надзвичайна красуня", "Дівчина вогонь", "Схоже, буде пожежа", - залишили тисячі коментарів фанати Тіни під її спокусливим фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Тіна Кароль, яка 6 років тому втратила коханого чоловіка Євгена Огіра, відверто розповіла про пережите. Вона зізналася, що навіть думала про самогубство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?