Тіна Кароль відверто розповіла, як пережила втрату коханого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль відверто розповіла, як пережила втрату коханого

Тіна Кароль відверто розповіла, як  пережила втрату коханого
Джерело:  ТСН

Українська співачка Тіна Кароль, яка 6 років тому втратила коханого чоловіка Євгена Огіра, відверто розповіла про пережите. Вона зізналася, що навіть думала про самогубство, передає ONLINE.UA з посиланням на програму  "Життя відомих людей".

Українська красуня зазначила, що пережити втрату чоловіка їй було вкрай складно, однак син допоміг їй подолати думки про самогубство.

"Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне… Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. В кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим паче, що в мене є синок, і він – моя найголовніша місія", – поділилась Тіна Кароль.

Співачка каже, що з 10-річним Веніаміном дуже близька. Її син зараз навчається у Британії, проте зіркова матуся при першій же нагоді навідує його. Окрім цього, син Тіни Кароль часто супроводжує зірку на зйомках та дуже нагадує їй Євгена Огіра.

"Веня – копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що деколи щемить серце. Складно, але я пишаюсь і радію", - розповідає Тіна.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль відвідала традиційне масштабне шоу "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" в Палаці "Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?