Немає жодних наказів - Зеленський особисто відреагував на гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Немає жодних наказів - Зеленський особисто відреагував на гучний скандал

Немає жодних наказів - Зеленський особисто відреагував на гучний скандал
Джерело:  online.ua

Після гучного політичного скандалу, який спалахнув у парламентській фракції "Слуга народу", президент Володимир Зеленський виступив з особистою заявою. Він відверто назвав колишнього народного депутата Гео Лероса зрадником. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву лідера під час візиту на Харківщину.

За словами президента, він не має відношення до рішення щодо Лероса у Верховній Раді — жодного наказу не було.

"У мене немає жодних наказів, у мене немає жодної реакції на хабарників та зрадників цієї країни. Мені все одно, з якої вони партії. Я достатньо відповів?" - заявив Зеленський.

Нагадаємо, напередодні Лерос виступив із низкою гучних тверджень прямо з трибуни Ради. Він буквально назвав Зеленського "порожнім місцем в історії", а також звинуватив нову президентську команду в злитті зі старою системою попри обіцянки виправити її.

Також нардеп стверджував, що особисто Зеленський тисне на "Слугу народу" й намагався терміново виключити його зі фракції.

У вівторок, 1 вересня, Лероса все ж таки виключили з фракції. Утім, він зберіг свій депутатський мандат і став позафракційним представником парламенту — він має змогу вступити до іншого об'єднання.

Політик після виключення оголосив, що буде нібито й надалі боротися проти режиму корупціонерів та відкриття кримінальних справ проти нього.

Лерос став відомим перш за все після оприлюднення відеороликів, які демонстрували брата керівника ОПУ Андрія Єрмака, який буквально "торгував" посадами в уряді та адміністрації. Після цього на нардепа відкрили перше кримінальне провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, 2 вересня увесь світ відзначає великий день — День закінчення Другої світової війни. Глава держави Володимир Зеленський з цієї нагоди звернувся до усіх українських громадян — він звернув увагу на те, що нашій країні через багато десятиліть знову довелось зіткнутись з війною, цього разу – на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?