Ненсі Пелосі назвала Трампа "служницею Путіна"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ненсі Пелосі назвала Трампа "служницею Путіна"

Ненсі Пелосі назвала Трампа "служницею Путіна"
Джерело:  online.ua

Речниця Палати представників Штатів Ненсі Пелосі висловила думку, що проти чинного очільника Білого дому Дональда Трампа повинні обов'язково порушити кримінальну справу за підбурювання до насильства. Окрім того, політикиня дорікнула останньому за бездіяльність після хакерської атаки на американські установи з боку команди очільника Кремля Володимира Путіна. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на CBS.

"На жаль, людина, яка керує виконавчою владою, є ненормальним, засмученим і небезпечним президентом Сполучених Штатів. І залишилося всього кілька днів до... ми зможемо від нього захиститися. Але він зробив щось настільки серйозне, що проти нього має бути порушено кримінальну справу...Мені подобається 25-а поправка, тому що вона позбавляє від нього. Його немає в офісі. Але в Конгресі є сильна підтримка повторного імпічменту президента. Цей президент винен у підбурюванні до повстання. Він повинен заплатити за це ціну", — наголосила Ненсі Пелосі.

За словами політикині, Дональд Трамп може пробачити себе тільки за федеральні злочини, однак не має змоги пробачити себе за правопорушення штату. Ненсі Пелосі підкреслила, що ймовірність нового висунення Трампа в президенти в разі безкарності – одна з причин, чому американці підтримують ідею з імпічментом. Речниця Палати представників наголошує: хоча чинний президент закликав своїх прихильників йти додому після насильства в Капітолії, однак президентська гонка та вибори супроводжувалися "його брехнею, його спотвореннями, його ілюзією, що він переміг на цих виборах беззастережно".

На її переконання, вторгнення до Конгресу людей – "це була добре спланована, організована злочинна група з керівництвом". Політикиня додала, що просила дані про засоби захисту від "небезпечного президента, який ініціює військові дії або щось гірше за це". Також політикиня нагадала, що Трамп слабко відреагував свого часу на "кібервторгнення" команди російського президента.

"Я не знаю, що у росіян є щодо президента Трампа – приватне, політичне чи фінансове. Я не знаю, що це ... Але немає іншого пояснення, чому цей президент Сполучених Штатів такий... служниця Путіна", — обурилася Ненсі Пелосі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Палата представників знайшла спосіб відсторонити Трампа від влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?