Необхідно зруйнувати сьогодення - Лукашенко здивував черговим звинуваченням
Категорія
Світ
Дата публікації

Необхідно зруйнувати сьогодення - Лукашенко здивував черговим звинуваченням

Необхідно зруйнувати сьогодення - Лукашенко здивував черговим звинуваченням
Джерело:  online.ua

Невизнаний міжнародною спільнотою президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив з новими доріканнями на адресу протестувальників. Він стверджує, що ніби молодь не може самостійно мислити, оскільки її "тягнуть на вулиці". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публічний виступ диктатора.

За його словами, молодь готова будь на що, навіть на руйнування країни, бо не може "знати всіх негараздів лихих 90-х".

"Сумно, що наших дітей тягнуть на вулиці. Вони наївно вірять, що заради світлого майбутнього допустимо і навіть необхідно зруйнувати сьогодення. Що можна розділити людей на правильних і неправильних, угробити економіку, на догоду чужим інтересам відректися від усього хорошого, що було зроблено за роки незалежності", - наголосив Лукашенко.

Він звернув увагу, що "життя — не ролик з інтернету", оскільки нічого "не відмотаєш" назад.

Прикладом поганого життя невизнаний президент назвав країни, які пройшли через так звані кольорові революції, вони залишилися у стані конфліктів, які тліють.

Нагадаємо, суспільно-політична криза в Білорусі спалахнула в день виборів президента 9 серпня, Центрвиборчком не "побачив" жодних фальсифікацій чи порушень та оголосив переможцем Олександра Лукашенка. Тисячі білорусів вийшли з протестом на вулиці, а міжнародну спільноту після шокувала жорстокість силовиків під час придушення акцій.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Литви Гітанас Науседа звернув увагу на критичний недолік санкції ЄС через резонансні події в Білорусі. Державний лідер зауважив, такі рестрикції не принесуть користі, бо список не містить імені Олександра Лукашенка. За його словами, вкрай важливо завдати удару саме по лідеру режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?