Неочікувано: аналізи у Зеленського брав актор із серіалу "Свати"
Категорія
Україна
Дата публікації

Неочікувано: аналізи у Зеленського брав актор із серіалу "Свати"

Неочікувано: аналізи у Зеленського брав актор із серіалу "Свати"
Джерело:  online.ua

Український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Артист обрав клініку Eurolab замість НСК "Олімпійського", як пропонував його опонент Петро Порошенко. Варто зазначити, що кров у Зеленського брав неабихто, а актор та екс учасник кулінарного шоу "Мастер шеф", передає ONLINE.UA.

Влад Кірякулов, якому Володимир Зеленський довірив збір крові, наразі справді працює у цьому медичному центрі, але масажистом. Інформація про це є на офіційному сайті.

Також відомо, що Кірякулов знімався у телесеріалі "Свати" та ще низці фільмів, брав участь у проекті "Мастер Шеф". На сайті кулінарного проекту відзначають "інтуїцію та екстрасенсорні здібності" Владислава.

Сам Володимир Зеленський зазначив, що результати аналізів будуть готові через 3 дні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському". Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?