Неочікувано: колишній адвокат Трампа захищатиме інтреси Коломойського
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: колишній адвокат Трампа захищатиме інтреси Коломойського

Неочікувано: колишній адвокат Трампа захищатиме інтреси Коломойського
Джерело:  online.ua

Адвокат Марк Касовіц, який багато років працював на американського лідера Дональда Трампа, нещодавно підписав контракт, згідно з яким буде представляти в суді інтереси Ігоря Коломойського. Варто зазначити, що захищатиме одіозного олігарха він за цивільним позовом, у якому бізнесмена звинувачують у виведенні кількох мільярдів доларів з "Приватбанку", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Bloomberg".

Як відомо, за версією звинувачення, ці кошти Коломойський використовував для купівлі офісних будівель і підприємств у США. Позов розглядається в Канцелярському суді американського штату Делавер. Міністерство юстиції США відмовилося від коментарів на цю тему.

Нагадаємо, що уряд України 18 грудня 2016 року, пославшись на пропозицію НБУ і колишніх акціонерів "Приватбанку" (найбільші – бізнесмени Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов), вирішив націоналізувати найбільший на українському ринку банк. Для того, щоб врятувати його, держава здійснила докапіталізацію на понад 155 мільярдів гривень. Ексвласники банку вважають націоналізацію незаконною. Тривають судові суперечки (і в Україні, і в закордонних юрисдикціях).

Як повідомляв ONLINE.UA, у партії Петра Порошенка стверджують, що телеканал "1+1", співвласником якого є олігарх Ігор Коломойський, розповсюджує брехню через сюжет про причетність Порошенка до підвищення тарифів у Вінниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?