Він пробив дно: Порошенко озвучив нові гучні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Він пробив дно: Порошенко озвучив нові гучні звинувачення

Він пробив дно: Порошенко озвучив нові гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

У партії Петра Порошенка стверджують, що телеканал "1+1", співвласником якого є олігарх Ігор Коломойський, розповсюджує брехню через сюжет про причетність Порошенка до підвищення тарифів у Вінниці, передає ONLINE.UA.

"Провладний телеканал 1+1 пробив чергове моральне дно... У своїй черговій брехні вони звинуватили у підвищенні тарифів на водопостачання у місті Вінниці особисто п’ятого президента Порошенка, який у такий спосіб нібито особисто "шантажує" вінничан. Змушені нагадати, що формування тарифів на комунальні послуги – це компетенція відповідної міської ради. Порошенко не міг, не може, і не міг бути причетним до формування жодних тарифів", - кажуть в пресслужбі партії Порошенка.

 За словами представників "ЄС", суцільна брехня стала візитною карткою телеканалу Ігоря Коломойського.

"Така редакційна політика суперечить будь-яким стандартам журналістики та є негідною спробою відволікти увагу громадян України від очевидних провалів у економічній та соціальній політиці нової влади", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що в програмі, яка вийшла на телеканалі, йдеться про те, що продає електроенергію у Вінниці дочірня компанія Вінницькоїобленерго – "Енера Вінниця". Стверджують, що 75% акцій компанії "Вінницяобленерго" належать Костянтину Григоришину. У програмі заявляють, що бізнес-партнером Григоришина став Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, п’ятий президент України  неодноразово ігнорував допити, на які його викликали детективи ДБР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?