Порошенко не прийшов на допит в ДБР: відомо, яку справу порушили проти експрезидента
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко не прийшов на допит в ДБР: відомо, яку справу порушили проти експрезидента

Порошенко не прийшов на допит в ДБР: відомо, яку справу порушили проти експрезидента
Джерело:  online.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко вирішив проігнорувати допит у Державному бюро розслідувань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал директора установи Романа Труби.

За його словами, поведінка чинного народного депутата – передбачувана. Допит був запланований на п’ятницю, 6 вересня.

«Сьогодні наші слідчі хотіли отримати покази Петра Порошенка у кримінальному провадженні щодо можливого втручання у діяльність суддів Окружного адміністративного суду міста Києва», - пояснив Труба.

Директор ДБР додав, що не варто уникати допитів людині, яка стільки разів говорила про власну відкритість та непричетність до будь-яких злочинів. Посадовець нагадав про закінчення дії депутатської недоторканості з 1 січня 2020 року, що ускладнить процес ігнорування слідчих дій.

Слід нагадати, що політик має у свому житті цілу назку аналогічних випадків з ігноруванням допитів.

Як повідомляв ONLINE.UA, політексперт висловив думку щодо можливого арешту Петра Порошенка після зняття депутатської недоторканості. Він вважає, що у нової української влади буде до того безліч часу задля відкриття кримінальних проваджені проти експрезидента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?